top of page

Italiaanse catering

Italy's Finest on every imaginable location

Wij zijn ontzettend trots op de officiële start van onze cateringafdeling bij Due Tempi, die vanaf juni 2024 operationeel zal zijn! Er is maandenlang hard gewerkt aan onze nieuwe vestiging in Cruquius, waar nu ook ons hoofdkantoor is gevestigd. Voortaan zijn wij niet alleen in staat om evenementen te verzorgen op onze eigen locaties, maar kunnen wij ook op elke gewenste plek een memorabel evenement neerzetten. Met onze mobiele bars, keukens en gastvrije personeel brengen wij voor elk project een authentieke Italiaanse sfeer.

Evenement of feest en benieuwd naar de mogelijkheden?

IJskar huren op locatie

Maak van jouw evenement een ware sensatie met onze ijskarverhuurdienst op locatie. Bij Due Tempi begrijpen we dat niets de zomerse sfeer beter complementeert dan een verfrissende Italiaanse gelato. Of het nu gaat om een festival, sportevenement, familiebijeenkomst of bedrijfsfeest, onze ijskarren zijn de perfecte aanvulling op elke gelegenheid.

Met een uitgebreid assortiment smaken om uit te kiezen, kunnen jouw gasten hun eigen persoonlijke ijscreaties samenstellen. Van klassieke vanille tot exotische fruitsmaken, er is voor ieder wat wils. Onze befaamde scheppers staan klaar om jouw gasten te bedienen en hen te voorzien van heerlijke ijslekkernijen.

Onze ijskarren zijn volledig uitgerust en kunnen eenvoudig op elke gewenste locatie worden geplaatst. Of het nu in een park, op een parkeerplaats of in jouw eigen achtertuin is, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring met onze ijskar verhuur op locatie!

Prijzen ijskar verhuur op locatie

De huur voor onze carretto bedraagt €250 exclusief levering op locatie en opbouw.
Minimale afname gelato is tweemaal 5 liter. Hiermee kunnen ongeveer 100 bolletjes ijs worden geschept. De kosten per 5 liter bak bedragen €65. Inclusief ijshoorntjes, ijsbekertjes en eventuele andere benodigdheden.
Onze carretto heeft ruimte voor maar liefst vier verschillende smaken ijs. De keuze bestaat uit de populaire smaken aardbei sorbet, citroen sorbet, mango sorbet, chocolade crunch, vanille en stracciatella. IJsschepper op locatie €27,50 per uur. 

Zijn er specifieke wensen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee zodat jij kunt genieten van ons heerlijke Italiaanse ijs op locatie. 

bottom of page