top of page

MENUKAART

Due Tempi brengt Italy’s finest binnen handbereik van het Nederlands bestaan. Met het beste ijs, de lekkerste pasta’s en mooiste Italiaanse wijnen biedt iedere Due Tempi gelegenheid je het allerbeste uit Italië. 

CATERING OF CARRETO OP LOCATIE?

GELATO

Bij Due Tempi hebben we meer dan 50 smaken, ambachtelijk bereid ijs. Onze heerlijke gelato wordt gemaakt naar Italiaans familierecept, welke al 3 generaties lang met liefde, toewijding en vlijt worden samengesteld. Je kunt bij ons genieten van verrassende smaken room- & sorbetijs en daarnaast houden we uiteraard rekening met voedselintoleranties en duurzaamheid want ons Italiaanse ijs is er voor iedereen!

Due Tempi Esplanade (1).jpg
Due Tempi (118).jpg

LUNCH

Ora di pranzo’, oftewel, lunchtijd. De Italianen houden van een goede lunch. Het bijna idyllische beeld van langgerekte tafels met daarop prachtig gekleurde, gevulde schalen gaat voor velen hand in hand met het woord Italië. Ultiem genieten met dierbaren, zonder enig besef van tijd. Dit gevoel geven we je mee bij Due Tempi. Met gerechten als piadina’s, frittatta’s en verschillende antipasti, uitkijkend over het water, waan je je in het prachtige Toscane. En dat allemaal dicht bij huis.

DINER

Oorspronkelijk bestaat een Italiaans diner uit vier gangen. Er wordt gestart met antipasti welke wordt opgevolgd door de primi piatti, secundi piatti, en, niet te vergeten, dolci. Bij Due Tempi hebben wij Italy’s finest naar Nederland gehaald en laten we je kennismaken met de vele ingrediënten en geuren die de Italiaanse keuken de Italiaanse keuken maken. Verrijk je smaakpalet en laat ons je verrassen met de mooiste gerechten als arancini, ossobucco, vitello sgrombro en pasta fughi di bosco. Bella Italia!

Due Tempi Esplanade 10.jpg

WIJN

Er valt veel te vertellen over Italiaanse wijnen. De verschillende regioni produceren ieder prachtige, traditionele assemblages. Het zuiden van Italië staat, door haar zonnige klimaat, bekend om haar volle en kruidige tinten waar de noordelijke, bergrijke omgeving faam verkreeg voor de frisse, zure wijnen. Bij Due Tempi hebben wij een ruime keuze aan flessen wit, rood, rosé en bubbels. Onze wijnkaart is met veel zorg samengesteld in samenwerking met wijnhuis Le Grand Cru in Heemstede. We adviseren je graag over de perfecte, Italiaanse toevoeging, passend bij jouw gerecht.

DESSERT

Als er een land is dat bekend staat om haar desserts dan is het wel Italië. Ver buiten de Italiaanse landsgrenzen zijn de zoetigheden bekend. En wij bij Due Tempi, als fervent Italië liefhebbers, vinden dit absoluut terecht. Het Italiaanse woord voor toetje of dessert is ‘dolce’. En die vind je in grote hoeveelheden terug op de menukaart. Van de alom gewaardeerde tiramisu tot de torta della nonna. Zin in verrukkelijk zoet? Dan zullen onze gerechten je doen watertanden.

Due Tempi Esplanade (2).jpg
bottom of page