top of page

Due Tempi op locatie

CATERING

Wil je heerlijk Italiaans genieten tijdens je bruiloft, een feest of een personeelsuitje?
Geen punt voor ons, wij cateren met liefde ook op locatie. Voor meer informatie stuur ons je wensen via onderstaand e mailadres en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

CARRETO / ICE-CART

Een speciale gelegenheid in het vooruitzicht? Dan mag de ijskar van Due Tempi niet ontbreken.
Onze carretto is in te zetten op verschillende evenementen in de omgeving Uithoorn. Zelf scheppen is niet nodig, een van onze befaamde ijsscheppers zal u voorzien van de lekkerste gelato. 

De huur voor onze carretto bedraagt €125 inclusief levering op locatie en opbouw.
Minimale afname gelato is tweemaal 5 liter. Hiermee kunnen ongeveer 100 bolletjes ijs worden geschept. De kosten per 5 liter bak bedragen €65. Inclusief ijshoorntjes, ijsbekertjes en eventuele andere benodigdheden.
Onze carretto heeft ruimte voor maar liefst vier verschillende smaken ijs. De keuze bestaat uit de populaire smaken aardbei sorbet, citroen sorbet, mango sorbet, chocolade crunch, vanille en stracciatella. IJsschepper op locatie €17,50 per uur. 

Zijn er specifieke wensen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee zodat jij kunt genieten van ons heerlijke Italiaanse ijs op locatie. 

bottom of page